ANNONS

Bortskämd Skarpnäcksbo gör tv-premiär

Debbi Kuzmanovic från Skarpnäck håller med om att hon är bortskämd, men att det finns en viss gräns.
Debbi Kuzmanovic från Skarpnäck håller med om att hon är bortskämd, men att det finns en viss gräns.
Debbi Kuzmanovic tillsammans med pappan Dragan i Tv3:s "Ung och bortskämd".
Debbi Kuzmanovic tillsammans med pappan Dragan i Tv3:s "Ung och bortskämd".
Här är deltagarna till säsongens "Ung och bortskämd".
Här är deltagarna till säsongens "Ung och bortskämd".
Debbi Kuzmanovic får inte bara som hon vill med sina föräldrar, utan även i kompisgänget. Nu är Skarpnäcksbon aktuell i Tv3:s "Ung och bortskämd".

– Jag tycker inte att det ska vara något dåligt att vara bortskämd, säger hon.
ANNONS

I kväll har TV3:s realityserie ”Ung och bortskämd” premiär. En av deltagarna är 23-åriga Debbi Kuzmanovic som bor i Skarpnäck. Tillsammans med åtta andra deltagare ska hon slussas in i vuxenlivet och lära sig ta hand om sig själv. Med en bakgrund av att ända sedan hon var liten fått som hon vill.

– Jag är en självständig person, men jag får ju alltid som jag vill. Bland mina vänner är jag jättebortskämd. Om jag vill göra något så gör vi alltid det, säger hon.

I programmet beskrivs Debbi som definitionen av ”pappa betalar” då det är hennes pappa Dragan som ofta hjälper att betala för både shopping och hyran. Men hon själv tycker att hon skiljer sig från de andra deltagarna.

– En kille får till exempel hjälp av sin mamma att klippa hans naglar. Men om jag vill ha något så får jag det av min pappa. Han ställer upp för alla i vår familj.

För att få som hon vill har hon utvecklat en särskild övertalningsteknik.

– Om jag inte får som jag vill så blir jag sur i flera dagar, säger hon.

Att tacka ja till programmet var för Debbi Kuzmanovic ett infall av ren spontanitet. Hennes vänner och familj blev chockade när hon meddelande att hon skulle delta.

– Det kanske är lite pinsamt, det är ju en realityserie så man får ta lite skit. Men min familj vara bara glada att det inte var Paradise Hotel.

Hon hoppas att programmet ska öppna flera dörrar.

ANNONS

– Jag har alltid varit intresserad av att bli modell eller jobba med reklam, men jag hoppas att det kommer att föra med sig mycket bra.

Även om de flesta har stöttat Debbis medverkan i programmet har hon också fått tagit emot mycket hatkommentarer på sociala medier.

– Ingen skulle våga komma fram till mig och säga att jag inte kan ta hand om mig själv. Men jag bryr mig inte, man måste ha skinn på näsan, säger hon.

Håller du med om bilder om dig själv som bortskämd?

– Ja, om jag behöver något så vet jag att jag har personer som kommer att ge mig det. Men det är inte som att jag utnyttjar det genom att till exempel säga att jag behöver en bil. Jag tycker inte att det ska vara något dåligt att vara bortskämd. Men såklart finns det en viss gräns. Jag tycker inte att det är något fel med att få materiella saker.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Hammarby Björkhagen Skarpnäck direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.