Bortskämd Värmdötjej blir realitystjärna

Miranda Lagerstedt. Obs, bilden är beskuren.
Miranda Lagerstedt. Obs, bilden är beskuren.
Miranda Lagerstedt är Gustavsbergstjejen som låter mamma gå ut med hunden medan hon själv fixar naglarna. Nu ser vi 19-åringen i tv-serien Ung & bortskämd, där hon provar på vuxenlivet.

– Alltså, jag kan ju städa och tvätta, men jag har aldrig behövt. Det är skönt att slippa, så jag passar på. Jag menar, när man flyttar hemifrån så kommer man ju inte göra annat, säger Miranda Lagerstedt.

Gustavsbergstjejen är en av deltagarna i tv-programmet Ung & bortskämd på tv 3 med start 2 februari, där curlade ungdomar tillsammans ska försöka klara sig själva.

19-åringen beskrivs i rutan som en snygg, bortskämd och lagom lat tjej vars mamma fixar allt. Samtidigt ställer sig programmet frågan hur snapchat-generationen ska kunna sköta ett jobb när de är mest intresserade av sitt eget utseende.

– Jag kan hålla med om att jag är utseendefixerad. Men jag är också en ödmjuk människa. Vissa verkar tro att vi som är med är totalt efterblivna, men så är det inte riktigt.

Är du bortskämd då?

– Jag tycker faktiskt det, i alla fall ekonomiskt. Jag har alltid fått det jag velat ha.

Varför är du med?

– Jag har alltid fått höra att jag borde vara med i tv, så gick jag in på kanalens hemsida. Där stod det ”Är du vår nästa realitystjärna?” och det är jag ju!

Vill du bli Hollywoodfru?

– Ja, alltså, vem vill inte bli det?

Du säger i trailern att du är för fin för att städa?

– Det har jag fått massor med kritik för, men det är väl samtidigt inte jobbet jag skulle föredra.

Har du lärt dig något av att vara med?

– Jag har blivit mer ödmjuk och har lättare att anpassa mig. Det fick jag verkligen öva på i huset.

Vad väntar härnäst?

– Jag tar studenten i vår, har egen firma och ska jobba som frisör. Eller med tv.