ANNONS

Bortsprungna Prince död – påkörd på E4:an

Valpen Prince är försvunnen sedan i söndags kväll.
Valpen Prince.
I fem dygn har Pia med hjälp av föreningar och frivilliga sökt efter valpen Prince som rymde förra veckan. På fredagen fick hon beskedet att han blivit påkörd på E4:an.
– Stackars liten, han måste ha lidit, säger Pia.
ANNONS

Den sju månader gamla valpen Prince kom till Pia förra veckan, adopterad från Rumänien. Hon hämtade honom på Arlanda flygplats på lördagen och såg fram emot att ge honom ett kärleksfullt hem.

– Han hade inte alls haft det bra. Jag var tvungen att avliva min gamla tik som var 13 år och hade plats för en ny hund. Jag ville ge honom ett bra liv, säger Pia.

Rädd och svår att fånga in

I söndags kväll förra veckan rymde han från bostaden i Rotebro, och sedan dess har det pågått ett stort sökpådrag efter den lilla svarta hunden. Prince var skygg och rädd – och svår att fånga in. Många hörde av sig om att de sett honom i området och Pia var så glad över att han fortfarande var vid liv.

Sprang vid Bredden

Men på fredagseftermiddagen fick hon veta att det värsta hade hänt – Prince hade blivit överkörd på E4:an i närheten av bredden. För Pia var det ett tungt och otroligt sorgligt besked.

– Nu är han på djursjukhuset i Väsby och kommer komma tillbaka till mig i en urna, sörjer Pia.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.