ANNONS

Bråk på Kungsängen station

polis
Arkivbild.
Vittnen ringde till polisen och anmälde ett bråk på Kungsängen station. Men polisen har inte kunnat styrka att något brott begåtts.
ANNONS

Vid åttatiden på söndagskvällen fick polisen ett larm om ett bråk på Kungsängen station. Ett stort antal ungdomar ska ha börjat bråka och det förekom vittnesuppgifter om att en person ska ha hamnat på tågspåret.

Men detta är inget som polisen har kunnat bekräfta, då ingen låg på spåret när de kom dit och ingen drabbad heller har trätt fram.

Vid stationsområdet ska dock någon form av tillhyggen har påträffats och polisen har också kontrollerat ett tiotal ungdomar som befann sig i närheten av stationen. Ingen av dem ska dock ha berättat något om vad som hänt.

Enligt Expressen ska två personer ha gripits, men Albin Näverberg tillbakavisar de uppgifterna.

– Det fanns inget underlag för en anmälan i det läget. Vi påträffade ingen målsägare och ingen har gripits, säger Albin Näverberg på polisen.

Varför kontrollerade ni ungdomarnas identitet om ni inte kunde styrka brott?

– Om det skulle dyka om någon som säger att han har blivit slagen, då har vi identiteter på ungdomar som skulle kunna vara aktuella i en utredning, säger Albin Näverberg.