Brandskadat hus till salu – en klicksuccé

Husannonsen, som ligger uppe på Hemnet, har redan blivit en klicksuccé.
Husannonsen, som ligger uppe på Hemnet, har redan blivit en klicksuccé.
Delar av husets insida är kraftigt skadade efter branden.
Delar av husets insida är kraftigt skadade efter branden.
Drönarbild på villan.
Drönarbild på villan.
En brandskadad villa i Sollentuna ligger ute till försäljning – och annonsen har redan fått mycket uppmärksamhet.

– Många reagerar säkert på bilden när man scrollar runt på hemsidan. Den sticker ut från mängden och man tänker ”oj, vad är det här för något?”, säger fastighetsmäklaren Rasmus Törnros.

Ett hus på Bergsätersvägen i Sollentuna som ligger ute till försäljning har snabbt blivit en klicksuccé på Hemnet.

Anledningen? Husets insida sticker ut från övriga annonser – på bilderna syns sotiga väggar och ett innertak som har rasat in.

Det var i september förra året som en brand bröt ut i huset. Stora delar förstördes, men som tur var kom ingen till skada.

Trots de aningen chockerande bilderna som visas upp i annonsen har många redan visat intresse, och någon tanke på att putsa upp den risiga insidan inför fotograferingen fanns aldrig enligt fastighetsmäklaren Rasmus Törnros.

– Jag ansåg att man skulle visa väldigt tydligt redan i första bilden vad det handlar om – och då blev det en bild på en bränd entré, säger han.

Faktumet att den udda annonsen har blivit lite av en snackis kan med stor sannolikhet också gynna försäljningen, tror Rasmus Törnros.

– Många reagerar säkert på bilden när man scrollar runt på hemsidan. Den sticker ut från mängden och man tänker ”oj, vad är det här för något?”, säger han.

Prislappen för villan ligger på 6 000 000 kronor.