ANNONS

Brännskadad man hittad vid bensinmack – utreds som mordförsök

Polisen utreder ett mordförsök sedan en bärnnskadad man hittats intill bensinstationen mellan Handen och Jordbro. Bilarna på bilden har ingenting med händelsen att göra.
En brännskadad man har hittats intill bensinstationen mellan Handen och Jordbro. Bilarna på bilden har inget med händelsen att göra.
En brännskadad man i 40-årsåldern har hittats av polisen intill en bensinmack i Haninge. Mannen har förts till Akademiska sjukhuset.
– En man som vi tror varit inblandad är frihetsberövad misstänkt för försök till mord, säger Lars-Göran Rehn, polisen.
ANNONS

Det var vid 03.30-tiden natten mot fredagen som en bilist upptäckte den brännskadade mannen intill OK Q8-macken på Gamla Nynäsvägen, mellan Handen och Jordbro.

Den skadade mannen har förts till Akademiska sjukhuset i Uppsala, som har en av landets två brännskadeenheter.

En man har gripits.

Polisen har inte förhört mannen

– Han hittades i närheten av macken och det finns tecken på att han varit inblandad. Han har frihetsberövats misstänkt för försök till mord, säger Lars-Göran Rehn, operativ koordinator på Haningepolisen.

Lars-Göran Rehn kan i nuläget inte säga var på kroppen mannen är brännskadad, eller hur allvarliga skadorna är. Inte heller om mannen fått bensin eller diesel sprutat på sig.

– Vi har inte kunnat höra den skadade mannen. Förundersökningen pågår och jag kan tyvärr inte kommentera mer i nuläget, säger Lars-Göran Rehn.
 

ANNONS