ANNONS

Vd i Bromma köpte sex av tonåringar

vd i bromma köpte sex av tonpringar
En man från Bromma döms nu till fängelse för sexköp av tonåringar.
En man i 50 årsåldern köpte sex av tonårsflickor i sin villa i Bromma. Han betalade med kläder, restaurangbesök och taxiresor.
ANNONS

En man i 50 årsåldern i Bromma har nu dömds för att ha köpt sex av barn. Mannen hade fått kontakt med flera tonårsflickor via sugardejtingsajter. Sajterna utger sig för att vara mötesplatser där välbärgade personer kan betala för sällskap från en yngre tjej eller kille.

Sexköpen ska ha skett hemma i mannens villa i Bromma under perioden oktober 2016 till januari 2018. Flera av flickorna ska ha träffat mannen mer än en gång. Flickorna var vid sexköpen mellan 15-17 år gamla.

Mannen är vd för ett företag och sitter i flera styrelser. Han har tidigare lagförts för ett trafikbrott men är i övrigt ostraffad.

Mannen erkänner att han haft en relation med flickorna, men han säger sig inte ha haft vetskap om deras unga ålder.

Mannen och flickorna har även haft kontakt via sms eller chatten Kik. Vid ett tillfälle ska mannen har skickat följande sms till en av flickorna:

”Du får veckopeng för ditt trevliga sällskap! och du bestämmer hur mycket…”

Betalade i kläder, restaurangbesök och taxiresor

Samtliga sex målsägande har berättat att mannen vid de tillfällen då de har träffat honom har gett dem kontanter, swishat pengar, fyllt på deras mobiltelefonkort, köpt kläder, betalat skönhetsvård, bjudit på restaurang och betalat taxiresor.

Mannen dömdes till tio månaders fängelse i Solna tingsrätt.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.