ANNONS

Bromma blocks laddar inför Black friday

Bromma blocks väntar kunder under Black friday.
Bromma blocks väntar kunder under Black friday.
TV-spelskonsoler, hörlurar och mobiltelefoner. Det är varorna som lockar mest under Black friday. På Bromma blocks märker man av ett ökat antal kunder under dagen.
– Det kommer att bli mycket folk, säger Sanna Sultan, centrumchef.
ANNONS

 

Nästan varannan stockholmare planerar att fynda under Black friday och enligt en prognos från Svensk handel kommer försäljningen att öka med omkring 20 procent. I Stockholms län betyder det att mer än 1,5 miljarder kronor kommer att omsättas i handeln.

På Bromma blocks laddar handlarna för ett högt tryck.

– Jag tror att det kommer bli mycket folk hos oss. Inte helt otippat är det butikernas specialerbjudanden som drar, säger Sanna Sultan, centrumchef.

4 av 10 handlare har kampanj

Förra året släppte köpcentret butiker ut ballonger fyllda med presentkort från de olika butikerna. Det gör man även i år.

Sanna Sultan.

Sanna Sultan, centrumchef Bromma blocks.

– Ballongsläppet vi gjorde förra året gjorde stor succé bland besökarna och vi hoppas och tror att det blir minst lika lyckat den här gången. Förväntningarna på dagen är höga, säger Sanna Sultan. 

ANNONS

Fyra av tio handlare genomför kampanj i samband med Black friday-rean. Enligt mätningar från fjolårets Black friday var den genomsnittliga prissänkningen dock enbart 11 procent jämfört med en vanlig dag i november.

Mest attraktivt bland kunderna är TV-spelskonsoler, hörlurar och mobiltelefoner. Mätningen är gjord av jämförelsesajten Prisjakt.nu.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Bromma direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.