Hajpat burgarhak har kommit till Mariehäll

Robin Pettersson, Kiia Tuomela, Reynald Andersson, Emmy Lobelius och Elin Öhrman.
Robin Pettersson, Kiia Tuomela, Reynald Andersson, Emmy Lobelius och Elin Öhrman.
När Bun Meat Bun öppnade i Farsta 2014 blev den snabbt en snackis bland hamburgarentusiaster.
Nu har Mariehäll fått en egen Bun Meat Bun.
– Det har varit fullt med folk sedan vi öppnade, säger Kiia Tuomela, assisterande chef.

Robin Pettersson, Kiia Tuomela, Reynald Andersson, Emmy Lobelius, Elin Öhrman. Foto: Linda Dahlin

Den 18 juni slog Bun Meat Bun upp portarna till en ny restaurang i Mariehäll.

Första restaurangen öppnade i Farsta Strand 2014. Stället blev snabbt populärt och för snart två år sedan öppnades ytterligare en restaurang i Söderhallarna på Södermalm.

Det senaste tillskottet är den största restaurangen och ligger på Bällstavägen 36 i Mariehäll på gränsen till Sundbyberg.

– Sedan öppningen för drygt två veckor sedan har vi varit eftertraktade. Idén är att servera typ snabbmat men på ett bra sätt. Vi gör högrevsburgare och gör vår egen dressing, säger Kiia Tuomela, assisterande chef för Mariehällsrestaurangen.

Hur tycker du att en perfekt hamburgare ska vara?

– Jag tycker de ska vara välstekta men kan får vara lite rosa i mitten. Och så tycker jag sweet potato fries är godare än vanliga fries. Vår dipsås sriracha majonäs är oslagbar till, säger Kiia Tuomela.

Förutom burgare med tillbehör finns det milkshakes på menyn.

– Vi har även en hemlig meny som stammisarna känner till, säger Kiia Tuomela.