ANNONS

SL-buss i diket i Huddinge under morgonen

snöväder 27 februari 2018 huddinge
Så här såg det ut i Huddinge på tisdagsmorgonen.
Snöfall och hårda vindar gör att SMHI har utfärdat en klass 1-varning för Östersjölandskapen. Men enligt polisen har relativt få olyckor inträffat i morgontrafiken.
I Huddinge körde dock en SL-buss i diket.
ANNONS

Morgonens och förmiddagens snöfall orsakar störningar i såväl vägtrafiken som kollektivtrafiken. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för Stockholms län och övriga Östersjölandskap.

All pendeltågstrafik från Nynäshamn ställdes in på morgonen och bussar fick ersätta på sträckan till Ösmo, i båda riktningarna. Även för övrig pendeltågstrafik räknar SL med oregelbunden trafik på grund av vädret.

Inga allvarliga olyckor

För dem som varit ute på vägarna under morgonen är det besvärligt med snödrev och flera olyckor.

– Men inga allvarliga olyckor, läget är under kontroll och det är inte lika kaotiskt som igår, säger Eva Nilsson vid polisens presstjänst.

Det som rapporterats in till polisen är mindre kollisioner och avåkningar utan allvarliga personskador, bland annat vid Salemvägen-Säbyvägen, på väg 73 vid trafikplats Jordbro, på Skanstullsbron och på E 18 i höjd med Danderyds sjukhus.

I Huddinge hamnade även en SL-buss i diket under tisdagsmorgonen.

För flyg från Arlanda gäller även denna förmiddag en hel del förseningar och några inställda avgångar. Förseningar blir det även för en del avgångar från Bromma flygplats.