Cherrie och Erik Lundin coachar i Nästa nivå

Cherrie, Dani M, Lamix och Erik Lundin ska coacha årets talanger i Nästa Nivå.
Cherrie, Dani M, Lamix och Erik Lundin ska coacha årets talanger i Nästa Nivå.
Nu är det klart vilka som ska coacha årets talanger i projektet Nästa Nivå.
I år blir det Cherrie, Dani M, Lamix och Erik Lundin som ska ta de unga talangarna ett steg vidare i karriären. London blir platsen för projektet i år.

Sedan 2013 har talangprojektet Nästa Nivå odlat fram artister som exempelvis Joy, LASH, Namasenda och Beri. Ett rekordstort antal (900 personer!) sökte till förra omgången där Sabina Ddumba, Linda Pira, Elliphant och Chapee sedan tog sig an de unga talangerna från Sverige. Nu är det dags för årets omgång. I dag öppnar anmälningssidan till Nästa Nivå 2018, där fyra talanger kommer att coachas i sitt låtskrivande samt stegen framåt i karriären. 

Nästa nivå är projektet där några av Sveriges främsta artister tillsammans med Red Bull Music och TRANS94 ska hitta framtidens stjärnor. Projektet har sedan starten vuxit sig till ett av Sveriges största talangprojekt med mentorskap av etablerade artister och producenter. Timbuktu, Maskinen, Cleo, Ison & Fille, Labyrint och Silvana Imam är några av de etablerade artister som under åren coachat unga talanger på plats i Red Bull studios i bland annat Paris och New York. 

I år blir platsen London, en stad som format flera subkulturer som under 2017 tog världen med storm. I London kommer deltagarna bl.a. att spela in musik, delta i föreläsningar, uppträda, samt hänga med sin mentor. Allt sker mellan den 17-22 mars.

Den som vill ta chansen att försöka bli en av årets utvalda kan ansöka från och med i dag.  Åtta utvalda får komma till en audition, där fyra slutligen väljs ut. Läs mer här om hur du ansöker: http://nastaniva.redbull.com