ANNONS

Då blir cykelpumpen lagad

Cykelpumpen har inte fungerat på grund av ett toalettbyte.
Cykelpumpen har inte fungerat på grund av ett toalettbyte.
Den elektriska cykelpumpen vid Bagarmossens tunnelbanestation har inte fungerat sedan maj. Detta på grund av ett toalettbyte.

– Vi kan koppla i den i väntan på en ny toalett, säger Michael Åhström på Stockholm stad.
ANNONS

Stockholm stad har som mål att få stockholmarna att börja cykla i större utsträckning, i och med detta har staden placerat ut flertalet elektriska cykelpumpar. En av dem står vid Bagarmossens tunnelbanestation. Men den har inte fungerat sedan i slutet av maj.

– Jag har skickat flera klagomål till Stockholms stad, men inte fått något svar. Det vore trevligare om man såg till att saker man inviger fungerar, säger Bagarmossenbon Nils Peter Barkman.

Enligt Michael Åhström driftansvarig på Stockholms stad har cykelpumpen varit bortkopplad på grund av att en ny toalett ska installeras vid tunnelbanan.

– Pumpen går på samma elmätning som toaletten. Nya toaletter med cykelpump kommer att monteras så snart vi fått bygglov. Troligen blir det i februari eller mars, säger han.

Men kan även bli aktuellt att pumpa däcken innan dess.

– Om möjligt så kommer vi att koppla in den gamla i väntan på montage av ny toalett. JCdecaux som är entreprenör utreder detta, säger Michael Åhström.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.