ANNONS

Danderyds centrum lockar flera stora företag

Här flyttar Besqab in i Danderyds centrum.
Här flyttar Besqab in i Danderyds centrum.
Fler företag väljer att flytta in i nya Danderyds centrum. Senast i raden är Besqab som i slutet av februari flyttade sitt huvudkontor från Täby till Danderyd.
ANNONS

Fler lokaler i Mörby centrum, eller Danderyds centrum som det också kallas, börjar bli klara och företag efter företag väljer att flytta in. I dagarna slog fastighetsutvecklingsföretaget Besqab upp dörrarna för deras nya huvudkontor.

Efter nästan 30 år i Täby flyttar nu Besqab kontoret till nya lokaler.

– Besqab växer och utvecklas. Efter nästan 30 år i vårt kontor i Täby behöver vi nya modernare lokaler som är anpassade för vår verksamhet idag, säger Anette Frumerie VD på Besqab i ett pressmeddelande.

Tunnelbanan är en avgörande faktor

Med tunnelbanan i anslutning och välanpassade lokaler ser företaget stora fördelar med att flytta in i Danderyd istället.

– Lokalerna är skräddarsydda för oss och ligger väl i tiden med tanke på ny teknik, närhet till kollektivtrafik och som underlättar för våra medarbetare att samarbeta på ett effektivt sätt, säger Bo Björfors, chef för Fastighetsutveckling på Besqab.

Får vi se några nya projekt i Danderyd den närmaste tiden?

–  Vi har i nuläget ingen markanvisning i Danderyd men vi vill gärna bygga bostäder här och se fram emot ett gott samarbete med kommunen och markägare, säger Anette Frumerie VD på Besqab till Mitt i.

ANNONS
ANNONS