ANNONS

Därför kommer höga smällar att höras i Sundbyberg i dag

Filminspelning Sundbyberg, Rissne
Inspelningen av serien med Alexander Karim och Malin Buska i rollerna pågår och nästa år är det premiär. På onsdagen filmas det i Rissne.
En ny säsong av serien Advokaten med Alexander Karim och Malin Buska i huvudrollerna spelas just nu in. Tidigt på onsdagsmorgonen börjar kameran att rulla i Sundbyberg när en actionscen ska spelas in.
ANNONS

Under onsdagen kommer det att pågå filminspelning vid det gamla bankhuset i Rissne. Det är en actionscen till Viaplay och SF Studios serie Advokaten som ska spelas in, skriver Sundbybergs stad på sin hemsida.

I scenen ingår stunt med polisunformer och effektpatroner, vilket gör att höga ljud och smällar kommer att höras i området.

Stopp för trafik

Gatan kommer att spärras av för gående och trafik under tagningarna. Avspärrningarna gäller framförallt rondellen vid huvudentrén och porten in till byggnaden. Utryckningsfordon påverkas inte av inspelningarna.

Personal på plats

Inspelningen pågår mellan 07 och 13. Kommunen meddelar att personal med varselvästar kommer att finnas på plats för att informera och skapa en trygg miljö för allmänheten.