Hån på demonstration mot våldtäkt i Fittja

Demonstration i Fittja Centrum mot friande domar i våldtäktsmålet.
Plakat från gårdagens demonstration.
Demonstrationen mot den friande våldtäktsdomen i Fittja stördes av hånande män.
I Stockholm får du en skrubb för en miljon kronor, i Västmanland en herrgård - vi har listan över var du får mest och minst för din miljon.
Och så fortsätter ilskan över skip-stop tågen.
Här är morgonkollen onsdag.

Hån på våldtäktsdemonstration

I går hölls flera demonstrationer på grund av den friande våldtäktsdomen i Fittja. Nu skriver flera medier att demonstationen stördes män som öppet hånade demonstranterna, DN. Enligt P4 Radio Stockholm ska en av de som stört demonstrationen varit en tidigare misstänkt.

Så många kvadrat får du för en miljon

Hur mycket boyta får du för en miljon. För samma pengar som du får en skrubb i innerstan får du en liten etta i Värmdö eller en herrgård i Västmanlänska Fagersta. Vi har hela listan på vad du får för miljonen.

Fagersjöviken snart ett träsk

Om ingenting görs kommer Fagersjöviken att förvandlas till ett träsk, skriver upprörda Fagersjöbor i ett brev till tre styrande politiker. De undrar hur politikerna kan glömma bort viken när Fagersjö förtätas och rustas upp. Ska gamla och nya Fagersjöbor titta ut över ett träsk? undrar de.

Stoppa skip-stop

Huddingebor rasar över strul och förseningar i pendeltågstrafiken i samband med skip-stop. Nu kräver S i Huddinge att kommunens politiker går samman för att stoppa skip-stop.

”Nacka” hyllas på julafton

Hyllningar från tusentals Hammarbyfans och omkring 300 liter glögg. Det väntar på julafton på Katarina Bangata vid firandet av fotbollslegendaren Lennart ”Nacka” Skoglund.

Mulet idag

Och så väntar en mulen Stockholmdag med temperaturer upp till fyra grader, enligt SMHI.