ANNONS

Deshira Flankör ny kommunstyrelseordförande

Deshira Flankör.
Deshira Flankör.
Under kommunfullmäktiges sammanträde på onsdag valdes Deshira Flankör (M) till kommunstyrelsens ordförande i Värmdö.
ANNONS

– Jag känner mig hedrad och vill tacka för förtroendet som kommunstyrelsens ordförande i Värmdö kommun. Jag är ödmjukt tacksam och ser fram emot det hårda arbetet som står framöver, säger hon.

Ingen nykomling i politiken

Deshira Flankör har bland annat suttit i kommunfullmäktige, varit ordförande i bygg-, miljö- och hälsoskyddsnämnden och har tidigare mandatperiod varit ordförande i vård och omsorgsstyrelsen. Hon har tidigare satsat på posten som kommunstyrelsens ordförande, men inte nått ända fram. Under onsdagens möte gick det bättre och den 1 januari 2017 tillträder Flankör posten som kommunstyrelseordförande och kommunalråd och efterträder Monica Pettersson.
– Min målsättningen är att bidra med en förstärkning av transparensen och fortsatt utveckling av den service som Värmdöborna förtjänar. Min huvuduppgift blir att tillsammans med övriga förtroendevalda från alliansen genomföra den politik vi har gått till val på, men också sätta full fokus på de frågor som kommunen akut behöver utveckla, säger Deshira Flankör. 

ANNONS