ANNONS

”Det är en livsstil att följa DIF”

Som har sett alla Djurgårdens tävlingsmatcher de senaste 17 åren. Nu har han nominerats till Årets fan i Unibets supportertävling.
ANNONS

Hur känns det?

– Det känns oerhört ­hedrande, och jag är nyfiken på vem som har nominerat mig till utmärkelsen.

Du har gått på 558 tävlingsmatcher på raken, hur har du klarat det?

– Det är inget svårt. Det handlar om att planera livet. Man får dela tiden mellan familjen, Djurgården och jobbet. Jag har egentligen bara missat en enda match sedan 1995, det var Brage borta 1998. Men sedan 13 augusti 1998 har jag inte missat någon match.

Alla tävlingsmatcher, även utomlands?

– Jag har varit flygrädd, men i och med att Djurgården var så bra i början av 2000-talet så fick jag resa mycket utomlands. Det var inte kul att flyga i början, men kärleken till Djurgården fick mig att komma över rädslan.

Är det inte lite galet?

– Folk undrar om man är ­tokig, men för mig är det en livsstil att följa Djurgården. Det är ju oftast bara en dag i veckan.

Vilket är ditt bästa Djurgårdsminne?

ANNONS

– När DIF vann SM-guld i Borås 2002.

Tvärbanan går från Alvik igen

ALVIK Efter en längre tids arbete med tekniska upprustningar av Tvärbanan rullar tågen återigen mellan Solna station och Alvik.

Mellan 22 juni och 9 augusti har ersättningsbussar kört sträckan och spårvagn har enbart gått mellan Gröndal och Alvik. Detta för att SL har anpassat signalsystemet mellan Solna och Alvik för att öka punktligheten i avgångarna.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Bromma direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.