Det här kan du göra på påsklovet

Spelturnering, batikfärgning, danskaraoke och en massa påskpysslande. Här är några exempel på vad du kan göra i Skarpnäck under påsklovet.

Påskvädret lovar inte sol under hela veckan, utan det blir blandat med moln och regn enligt SMHI. Men i Skarpnäck finns det aktiviteter för alla väder under hela veckan.

Under måndagen och tisdagen är det steppfestival i Bagarmossen Folkets hus. Där kan du själv lära dig steppa eller se shower och framträdande.

Skarpnäcks Kulturhus arrangerar från måndag till söndag olika aktiviteter som After dagis- påsk rave på torsdagen. Och en kombination av dans och karaoke som kallas Danceoke på söndagen.

Under helgen arrangerar Junis Stockholms spelläger i Skarpnäck. Där kan deltagare i åldern 8-12 spela allt från tv-spel till brädspel.

Ungdomsgårdarna håller öppet under påskveckan.

Björkhagens ungdomsgård håller öppet för ungdomar 13-17 år. Under onsdagen är det spelturnering med pris, torsdag är det påskpyssel och på fredagen är det filmkväll.

Parkleken Skyfallet har öppet från måndag till fredag för unga 7-13 år. Det blir en vecka full av påskpyssel, filmvisning och bakning.

Bagishuset är öppet för 13-17 åringar från måndag till fredag. Under veckan kan man bland annat måla ägg, gå på dansworkshop och delta i en fotbollsturnering.

Parkleken Brödkaveln är öppet för de yngre ungdomarna från 7-13 år. De har öppet från måndag till fredag och arrangerar påskpyssel, batikfärgning och pingisturnering.