Stadsdelsdirektören slutar i Skarpnäck

Denise Melin
Stadsdelsdirektören Denise Melin lämnar Skarpnäck.
Denise Melin har varit stadsdelsdirektör i Skarpnäck i två år. Nu slutar hon.
– Just nu känns det svårt, säger hon om separationsångesten.

Det officiella beslutet om rockaden av stadsdelsdirektörer tas av kommunfullmäktige den 4 oktober. Hässelby-Vällingbys stadsdelsdirektör slutar och börjar på samma tjänst i Rinkeby-Kista och Denise Melin tar över i Hässelby-Vällingby.

 

– Jag har alltid jobbat söder om stan eller på Södermalm och att få möjligheten att lära känna en ny del av staden, det är jättespännande, säger Denise Melin om sitt nya uppdrag.

 

 

 

De senaste två åren har hon varit stadsdelsdirektör i Skarpnäck.Och just nu har hon lite seperationsångest.

– Just nu känns det svårt. Det finns så fantastiska medarbetare i våra fantastiska verksamheter. Jag tillåter mig att känna så här tills på måndag, då ska jag börja tänka på mina nya utmaningar, säger hon.

Victoria Callenmark blir tillförordnad stadsdelsdirektör för Skarpnäck. Hon är i dag administrativ chef på förvaltningen.

– Det glädjer mig eftersom vi har jobbat fram en väldigt tydlig riktning kring hur vi ska jobba i Skarpnäck de kommande åren och det vet jag att Victoria kommer att fortsätta med.

Victoria Callenmark kommer att vara tillförordnad fram till januari 2019.

 

Fakta

Om Denise Melin

Ålder: 62

Bor: Södermalm

Familj: Man och en son

Fritidsintressen: ”Jag är en sådan som vandrar i berg, jag är en vandrare.”

Favoritplats i västerort: ”Jag har många favoritplatser i söderort, men inte i västerort än. Senast jag var i västerort var jag i Vällingby och Vällingby centrum är ju klassiskt och fantastiskt.”