Djursjukhuset hyllas – finalister igen

Anställda på Väsby Djursjukhus firar att de gått till final i år igen.
Anställda på Väsby Djursjukhus firar att de gått till final i år igen.
Väsby Djursjukhus har återigen utsetts till en av landets bästa djurkliniker i tävlingen Årets djurklinik 2018. Nu väntar finalen där djurägare röstar fram vinnaren.
– Man känner värmen ifrån kunderna, säger Marie Jury, veterinär och vice vd på Väsby Djursjukhus.

Kliniker i hela landet har nominerats och sex finalister är utvalda av en jury. Även i år är Väsby Djursjukhus en av Sveriges bästa djurkliniker. Nu är det upp till djurägarna att rösta fram Årets djurklinik 2018.

1100 personer har röstat

– Jag tror att en sådan här utnämning speglar allt jobb vi gör. Det känns verkligen jättekul. Man känner värmen ifrån kunderna, säger Marie Jury, veterinär och vice vd på Väsby Djursjukhus.

I dag har personalen firat med tårta.

– Alla är jätteglada. Personalen ligger bakom detta. Det är deras förtjänst, säger Marie Jury.

För att kunna utses till Årets djurklinik krävs att kliniken är medlem i arbetsgivar- och branschorganisationen Svensk Djursjukvård, som ligger bakom tävlingen. Kriterierna som juryn utgått från är bemötande, delaktighet, prisinformation och tillgänglighet.

– Jag tror att djurägarna uppskattar vår närhet till patienter och kunder. Det är lätt att det blir många led i vården, men det tror jag inte man känner som kund här. Från början 1975 var det en liten klinik, men vi har vuxit till ett större djursjukhus, säger hon.

Självklart vill vi vinna hela tävlingen nu

Marie Jury

Förra året vann kliniken XL Vet i Örbyhus och nu hoppas Marie Jury att priset hamnar i Upplands-Väsby.

Självklart vill vi vinna hela tävlingen nu, men bara att ha fått så fina nomineringar av våra kunder som tagit oss hela vägen till final två år i rad känner vi oss otroligt tacksamma över.