ANNONS

Dokumentären om Bagisbon prisad på amerikansk filmfestival

Scen ur filmen när Gunnar Holma besöker ett BBW-konvent i Las Vegas.
Scen ur filmen när Gunnar Holma besöker ett BBW-konvent i Las Vegas.
Filmen spelades delvis in i Bagarmossen, där Gunnar bor än i dag.
Filmen spelades delvis in i Bagarmossen, där Gunnar bor än i dag.
Regissören och filmaren Sebastian Ringler är skaparen bakom filmen Den stora kärleken- Big Love.
Regissören och filmaren Sebastian Ringler är skaparen bakom filmen Den stora kärleken- Big Love.
Bagarmossenbon blev känd i Sverige för att han ville hitta den stora kärleken, och den skulle bokstavligen vara stor.

Nu har dokumentären om Gunnar Holma vunnit pris och ska visas på en filmfestival i Los Angeles.
ANNONS

För tre år sedan var Bagarmossenbon Gunnar Holma, 38, frekvent omskriven i media. Anledningen var dokumentären ”Den stora kärleken” som visades på SVT, en film om jakten på kärlek, skönhetsideal och att våga gå mot strömmen.

Gunnar Holma, då 35 år och singel sökte kärleken hos de kurviga kvinnor han attraherades av, något han alltid stått för men som inte alltid varit helt lätt.

Efter dokumentären jobbade Gunnar Holma vidare på sitt jobb som personlig assistent. Men han har även försökt slå sig fram i nöjesbranschen och under 2014 deltog han i TV3:s talang där han kom till semifinal.

Men nu har dokumentären ”Den stora kärleken” tilldelats priset Award of Recognition som kommer att delas ut på filmfestivalen Hollywood International Independent Documentary Awards i Los Angeles den 11 juni. Filmen kommer även att visas på filmfestivalen.

– Det känns lite bisarrt eftersom det var tre år sedan den visades på SVT, men det känns underbart och jättehärligt, säger Gunnar Holma.

Gunnar Holma är bekant med USA, varje år gör han resor till Las Vegas och världens största BBW-konvent, Big Beautiful Women som är en rörelse där storväxta kvinnor står i fokus och som växer sig allt större i USA. Gunnar drev i Stockholm under sex år Sveriges första BBW-klubb, något som han sedan lade på is.

– Det var kul men allt har sin tid. Nu satsar jag mer på att komma in i nöjesbranschen. Men det kan hända att jag satsar på klubben igen efter att ha medverkat i filmfestivalen.

Har du hittat den stora kärleken än?

– Jag letar fortfarande. Men jag har inte gett upp hoppet. Jag gillar inte det här med att man måste hitta en tjej, jag tror om man ”go with the flow” så löser det sig.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.