ANNONS

Rånade Nackabor på lyxklockor

En 31-årig man från Stockholm döms till fängelse för att ha rånat bland annat två män från Nacka på deras märkesklockor.
En 31-årig man från Stockholm döms till fängelse för att ha rånat bland annat två män från Nacka på deras märkesklockor.
ANNONS

En 31-årig man från Stockholm har dömts för att under vapenhot, en softairgun, ha rånat flera personer på dyra märkesklockor.

Bland de drabbade finns två män från Nacka.

I augusti 2015 rånade 31-åringen enligt domen en man i ett garage på Värmdövägen på två armbandsur av märkena Audemars Piguet och Rolex, värda cirka 319 000 kronor.

I september rånade han enligt domen en man under vapenhot i Boo på två märkesklockor, av märkena Audemars Piguet och Hublot, värda omkring 730 000 kronor.

31-åringen döms också för att ha rånat två män i Stockholm på märkesklockor, värda totalt cirka 405 000 kronor. Stockholms tingsrätt har bestämt 31-åringens straff till fängelse i fyra år och sex månader och drygt 930 000 i skadestånd.

Även en 45-årig man från Upplands Väsby döms i sammanhanget, för häleri, till villkorlig dom och 7 200 kronor i dagsböter.

Båda männen har nekat till brott.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Nacka direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.