KSK mot Drott i allsvenska kvalet

Tisdag den 26 mars är det dags för hanbollskval i Kungsängen.
Tisdag den 26 mars är det dags för hanbollskval i Kungsängen.
Tränaren Bosse Waltin önskade sig Drott i kvalet till handbollsallsvenskan. Den önskan har nu slagit in och nästa vecka är det dags för KSK att ta sig an Halmstadslaget i Ekhammarhallen i Kungsängen.

Efter sin fantastiska debutsäsong i division 1 kunde KSK:s handbollsdamer knipa andraplatsen och tabellens enda kvalplats. Och det blir anrikt motstånd i kvalet till den näst högsta serien – HK Drott står för motståndet.

Drott kommer från en säsong i Allsvenskan som egentligen kunde slutat hur som helst för laget. Det skiljde bara fyra poäng mellan kvalplats till elitserien och negativt kval till division 1.

Den 26 mars kl 18:30 är det dags för den historiska kvalmatchen i Ekhammarhallen. KSK, som var nykomlingar i sin division 1 serie i år, börja med en hemmamatch och den 7 april spelar man i Halmstad. Skulle lagen vinna varsin match så möts man i en avgörande batalj i Halland den 13 april.

Är man under 12 går du in gratis och är man spelare upp till juniorålder bör du slänga på dig en träningsoverallsjacka eftersom den garanterar fri entré.