ANNONS

Såld: Dyraste villan någonsin i norra Botkyrka

Slagsta villa
Den här villan i Slagsta är det som bytt ägare. På verandan mot trädgården finns en bubbelpool att krypa ned i.
Priset landade på 8,45 miljoner kronor.
Mitt under rådande coronakris har den dyraste villan någonsin sålts i norra Botkyrka.
ANNONS

Enligt Hemnets statistik är det den klart dyraste villan som blivit såld i norra Botkyrka. För 8,45 miljoner kronor får köparen fem rum och kök i ett hus på 210 kvadratmeter som byggdes 2016. Huset ligger i ett nybyggt område i närheten av Slagsta marina.

En egen nivå

Priset ligger i en nivå för sig. Näst högst i Hemnets statistik finns en villa i Hammersta som såldes för 5,7 miljoner kronor 2015. Mäklaren Aram Soma på Fastighetsbyrån i norra Botkyrka sålde rekordvillan i Slagsta.

– Det är en ny arkitektritad lyxig villa. Det är en vacker byggnad på en solig tomt i ett område med inte så många hus. Det är nära till vattnet och du kommer snabbt ut på motorvägen, men det är ändå lugnt. Läget är väldigt bra, säger Aram Soma.

Aram Soma.

Aram Soma. Foto: Fotograf Peter Jergos

Aram Soma som blivit utnämnd till årets rookie bland Fastighetsbyråns alla nya mäklare berättar att mäklarfirman gjort bra med affärer under coronakrisen.

– Visst har vi blivit påverkade. Men vi har lagt i en extra växel och har ordnat både privata visningar och digitala visningar. Vi gör fortfarande mycket affärer till riktigt bra priser. Norra Botkyrka är populärt och många väljer att göra bostadskarriär i området. Här har du ett läge där du kommer ut på motorvägen snabbt för att kunna ta dig mot Stockholm eller Södertälje.

Leif-Ivan Karlsson säljer lyxvillan i Tullinge

ANNONS

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Botkyrka Salem direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.