ANNONS

Efter rånet mot familjen: ”Barnen och jag mår bra”

Kollage.
Kollage.
Natten till tisdag bröt sig beväpnade rånare in hos en familj i Bro. Flera av familjemedlemmarna misshandlades, men ingen ska ha fått livshotande skador.
Det berättar mamman i familjen för Mitt i.

ANNONS

Det var vid 03.45 i natt som flera rånare bröt sig in hos en familj i Gamla Bro. Mannen i familjen och en tonåring gjorde motstånd och blev då misshandlade. De har förts till sjukhus, men deras liv ska inte vara i fara. En gäst var också på plats och han ska ha blivit så misshandlad att han inte var kontaktbar.

”Vår gäst ligger inne och opereras. Min mans öga är ordentligt skadat men vi vet inte om det är permanent. Han har också bruten hand. Tonåringen mår bra”, skriver mamman i familjen till Mitt i.

Under pistolhot

Detta trots att tonåringen fått vad som såg ut som en pistol riktad mot huvudet. Under dödshot ska han ha tvingats ge ifrån sig värdefulla saker i huset.

”Männen tvingade upp min man på övervåningen. Han hoppade sedan ut från fönstret för att påkalla uppmärksamhet eller för att ta sig in i huset igen”.

Barn i huset

Det fanns även flera små barn i huset. Ett av dem gömde sig i sitt rum, medan mamman lyckades ta med de allra minsta i ett källarrum.

Hon berättar att hon är stolt över sin familj och menar att de är okej efter omständigheterna.

ANNONS

Minst tre rånare

Minst tre rånare ska ha lämnat huset. Polisen söker nu en svart Audi, enligt uppgifter till Mitt i.

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands-Bro direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.