ANNONS

Lars efter rånet: ”Helt sjukt”

Lars Fack Elgiganten
Lars Falck tyckte det var sjukt att rånarna slog till mitt på dagen.
När Lars Falck från Vallentuna fick nys om butiksrånet åkte han genast till Elgiganten i Arninge centrum.
– Jag fick ett samtal från min kompis att någonting hade skett så jag åkte hit för att se vad handlade om, säger Lars Falck från Vallentuna.
ANNONS

Vid lunchtid på onsdagen utsattes Elgiganten i Arninge centrum, Täby av ett väpnatrån. Polisen skickade upp helikopter i luften i jakten på rånarna som flydde i en bil.

Kort efter att nyheten om rånet nått allmänheten bestämde sig Lars Falck från Vallentuna för att besöka butiken. Där träffade han Mitt i:s reporter Erik Lejdelin.

– Jag tycker att det är vidrigt att dem vågar göra detta mitt på dagen, det är helt sjukt, och riktigt tråkigt. Jag fick ett samtal från min kompis att någonting hade skett så jag åkte hit för att se vad handlade om, säger Lars Falck från Vallentuna.

 ”synd om personalen”

Utanför butiken befann sig även Frida Olsson som också förfärades över fräckheten att råna butiken mitt på dagen.

– Det är ”förjävligt” att det sker mitt på ljusa dagen. Jag tycker synd om personalen här, de är verkligen jättemysiga, säger Frida Olsson från Norrtälje.

En timme efter första larmet meddelar polisen att man har påträffat flyktbilen och tre misstänkta gärningsmän är gripna. I samband med rånet har det inte kommit några rapporter om skadade personer.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vallentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.