Inga spår efter Livs stulna älsklingsdjur: ”Vi ger inte upp”

Marsvin
Liv, 3, letar fortfarande efter sitt älsklingsdjur.
Marsvinet Marshmallow blev stulet i helgen och lämnade treåriga Liv i tårar. Hon är fortfarande utan sitt älsklingsdjur – trots ihärdigt letande av familjen.

Som Mitt i har berättat var uppräckte familjen i söndags att treåriga Livs marsvin Marshmallow var borta, troligtvis stulet från buren i trädgården i Huvudsta eftersom det fanns spår på staketet och på gräsmattan.

Familjen har polisanmält händelsen och har sedan i söndags letat, knackat dörr, satt upp lappar och gjort efterlysningar i sociala medier. Men Marshmallow, en vit och grå hona som beskrivs som väldigt tam, är fortfarande borta.

Det är inte bara Liv som är ledsen över det som har hänt, Marshmallows syster Fluffy gick och gömde sig och ville inte äta. Familjen har därför nu sett till att hon har fått sällskap av nya marsvinskompisar – Flipp, Flapp och Flopp har anslutit i buren.

Marsvin

– Vi har köpt nya kompisar till den ensamma. Vi vill ju ha tillbaka Marshmallow, men det är ju djur som inte får vara ensamma, då kan de dö, säger Livs mamma Linda Kosterhed.

– Ännu har vi inte gett upp, det är många som har engagerat sig och velat hjälpa till, vi är väldigt tacksamma för alla som har delat i sociala medier, säger hon.

Vet du mer, eller har hittat Marshmallow? Kontakta Mitt i:s reporter.