ANNONS

Udita öppnar efterlängtade Pressbyrån i Tullinge

Udita Sansanwal Pressbyrån Tullinge
Udita Sansanwal på ställer färdigt det sista på Pressbyrån vid Tullinge station.
Pressbyrån vid Tullinge station har varit borta i flera år.
På Luciadagens morgon klockan sex öppnar Rikstenbon Udita Sansanwal den minst sagt efterlängtade kiosken.
– Vi kommer bjuda på lussekatter, pepparkakor och glögg hela dagen. Det känns som folk verkligen väntat, säger Udita Sansanwal.
ANNONS

Då och då händer det att kiosker i Sverige väcker stort engagemang och intresse bland befolkningen. Pressbyrån i Tullinge är onekligen en sådan kiosk. Intresset är på topp inför öppningen på torsdagen.

– Det finns ju ingen här vid stationen. Folk vill handla sin kaffe, mackor, dricka och cigarettter. Har man bråttom går det snabbt här och vi har förutom vanlig kassa en självscanningskassa här, säger hon.

Pressbyrån Tullinge Devender Sansanwal, Udita Sansanwal, Fredrik Averstedt, Engel Rydell

Tidigt på onsdagsmorgonen hade Udita hjälp av sin man Devender Sansanwal, längst till vänster, Engel Rydell som installerade kaffemaskiner och distriktschefen Fredrik Averstedt. Foto: Anders Björklund

När Mitt i är på plats dagen före öppning är även Uditas man Devender på plats och hjälper till att få allting på plats. Han driver annars en Pressbyrån i Jordbro där även Udita jobbat tidigare.

– Jag visste att intresset för en kiosk här var stort. Det har jag sett i både Tullingegruppen och Rikstensgruppen på Facebook. Sedan spelade det roll att jag bor i området och har personlig kontakt med kunderna. Det blir roligare att jobba då, säger hon.

Butiken kommer att ha öppet alla dagar om året. Måndagar till fredagar mellan 6-20, lördagar 9-20 och söndagar 10-20. Förutom Udita kommer ytterligare en anställd jobba här.

– Jonathan Hallermark heter han och kommer också från Tullinge. Kanske kommer även Devender hjälpa till ibland, säger hon.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Botkyrka Salem direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.