ANNONS

Här är de sju mest eftersökta bostäderna i Väsby

Drömhus; husdröm; drömvilla; villadrömmar; Hemnet; bostadsannons; topp; mest lästa bostadsannonserna;
Väsbybornas husdrömmar inför hösten involverar mycket värme.
Väsbybornas största bostadsdrömmar bygger på balkonger, broar, bastu och en gigantisk gräsmatta. Här är de sju mest besökta annonserna på bostadssajten Hemnet.
ANNONS

På sjunde plats ligger en etagelägenhet på Lövstavägen i Runby. Bostadsrätten kostar 2 650 000 kronor och har tre balkonger, varav en inglasad så kallad vinterträdgård. Den är på två plan och har även en bastu samt ett litet loft med ett sovrum.

På sjätte plats ligger ett gråblått tvåvåningshus i Bollstanäs. Den har de antagonistiska mysfaktorerna som en braskamin i vardagsrummet och en jacuzzi på det stora trädäcket utanför. Huset är 135 kvadratmeter stort och kostar nästan 5 500 000 kronor.

På femte plats kommer en villa i Odenslunda. Entrén delar våningsplanen åt och mysfaktorerna håller sig till ett element. I källaren finns en vedeldad bastu och veden kan användas i den öppna spisen i vardagsrummet också. Priset ligger på nästan 5 000 000 och hela tomten är 1 400 kvadratmeter.

Tillbaka i Bollstanäs ligger ett tvåvåningshus vid Norrviken på fjärde plats över Väsbybornas husdrömmar. Även här finns en vedeldad spis lagom till vinterkylan. Huset går på nästan 6 300 000, har en minibastu i ett av badrummen och vad mäklaren kallar ett ungdomsrum ”perfekt att hänga i ostört från den övriga familjen”, bakom garaget.

Husdrömmarna hoppar högt

På tredje plats över de mest besökta bostadsannonserna ligger Älvsunda gård. Huset är från 1800-talet och för den som har 15 500 000 kronor ingår även ”ägorna med känsla av slottspark” på omkring två hektar (20 000 kvadratmeter).

Enligt mäklaren passar den gula gården familjer med yviga familjekonstellationer som vill ”härbärgera långväga besökare”. Den stora tomten sägs även passa den trädgårdsintresserade väl, av naturliga skäl.

Tvåan toppar ettan

Bakom Vilunda på gränsen till Fresta ligger den näst mest eftersökta huset i Väsby. En renoverad tvåplansvilla från 1900-talet med två trädäck, bastu och bubbelpool. Priset ligger på 4 500 000 kronor.

Längre in i Fresta ligger Väsbybornas absoluta drömhus för tillfället. På en återvändsgata ligger en suterrängvilla i tegel invid skogen. På det nedre planet finns två badrum, en öppen spis och bastu. För nästan 4 000 000 ingår även en av Väsbys finaste pulkabackar, där även en stor majbrasa anordnas varje år.

ANNONS