Emelis pizzeria i Bagis är såld

Pizzeria Emelis i Bagis centrum är såld. Nya ägare tar över om ett par veckor, berättar nuvarande ägaren Ibrahim Demirok.
Pizzeria Emelis i Bagis centrum är såld. Nya ägare tar över om ett par veckor, berättar nuvarande ägaren Ibrahim Demirok.
Emelis pizzeria i Bagarmossen är sålt. Nya ägare tar snart över.
– Det har varit många år non-stop, så nu måste jag varva ner, säger nuvarande ägaren Ibrahim Demirok om varför han väljer att sälja sin pizzeria.

 

Ibrahim Demiroks pizzor har en given plats i många Bagisbors mage. Han har drivit stället i 16 år och och kommer att sakna kunderna.

– Jag vill tacka alla Bagisborna.

Ibrahim Demirok säger att han har känt att han inte längre orkar med att driva pizzerian i Bagarmossens centrum. Han lade nyligen ut Emelis pizzeria till försäljning. Prislappen satte han till 1,6 miljoner kronor.

Ibrahim Demirok berättar att ganska många intresserade köpare har hört av sig. Pizzerian har 20 sittplatser inne och en liten uteservering på torget.

– Den är redan såld. De tar över om två veckor, berättar Ibrahim Demirok.

Lokaltidningen Mitt i Hammarby-Skarpnäck berättade nyligen att Axel Hansson tar över den tomma lokalen strax intill för att starta en kvarterskrog med mycket vegetariskt på menyn.