ANNONS

En till Estelle med samma födelsedag

ANNONS

Nackasessan Estelle Lindvall Spångberg föddes den 23 februari 2008 klockan 03.20. Fyra år och en timme före prinsessan Estelle.

– Det är verkligen ett lustigt sammanträffande. Vi blev först förvånade över att de fick barn på samma dag. När vi sedan fick reda på att prinsessan skulle heta Estelle blev vi ännu mer förvånade eftersom det inte är ett särskilt vanligt namn, säger Camilla Spångberg.

Estelle Lindvall Spångberg är ensam om sitt namn på dagis. Att just det skulle bli hennes namn var bestämt sedan länge.

– Jag såg namnet i en tidning när jag var 13, 14 år. Jag tyckte att det var så vackert och bestämde att om jag någon gång skulle få en dotter så skulle hon heta Estelle.

Estelle är en bestämd liten tjej med mycket integritet, berättar mamma Camilla. Den här helgen hade hon födelsedagskalas.

– Hon är inne i en prinsessperiod nu så det är mycket prinsessklänningar och kronor. När hon hör att de säger prinsessan Estelle på tv och radio hoppar hon till. Men när jag berättade det för henne sa hon att prinsessan heter Victoria, det hade hon lärt sig på dagis.

Estelle Lindvall Spångberg är fyra år och en timme äldre än Estelle Bernadotte. I helgen firade hon födelsedagskalas i prinsessklänning.