Enkät: är Spånga nya hipstertillhållet?

Typinvånaren i Spånga om några år?
Typinvånaren i Spånga om några år?
Huruvida Spånga håller på att utvecklas till ett trendigt område dit hipsters vallfärdar är svårt att säga. Företagarna verkar positivt inställda till att fler unga hippa kommer till Spånga, men vad säger egentligen de som bor här?

LÄS MER: Är Spånga nya hipsterparadiset?

Håller Spånga på att bli nya hipstertillhållet?

Håll muspekaren över bilderna för att läsa svaren.

Jag är väl för gammal för att vara hipster, men jag har ju en fransk bulldogg och glasögonen kanske är lite hipster. Men jag har inget skägg i alla fall. Men visst har det hänt en hel del sen jag flyttade hit för elva år sedan.
Lars Forssell och Bullen, Nälsta.
Det har jag inte tänkt på, men jag har inte bott här så länge. Det är lite blandat folk här och det tycker jag är mysigt. Men det är väl varken mer eller mindre hipsters här än någon annanstans.
Sandra Ekström, Spånga centrum
Klart att det har förändrats en hel del sen 1979 när jag flyttade hit. Det har blivit väldigt populärt här hos slaktaren och fiskaffären och folk kommer hit för att handla. Kanske kan det leda till att yngre flyttar hit men jag är inte så säker på det.
Svein Tore Aurud, Tensta.
Jag har inte direkt förknippat Spånga med hipsters, men det låter som en positiv förändring. För mig är Spånga en mysig gammal förort men det vore ju trevligt om det kommer lite mer barnfamiljer som efterfrågar lite mer närproducerat och sånt.
Sara Westlin, Solhem.