ANNONS

Enkät: Vad tycker du om att soltrappan fortfarande är stängd?

<b>Per Jönsson, Upplandsgatan</b>  ”Jag är så irriterad på hela stationen. Man borde kunna sätta upp något som lutar så att det inte går att hoppa upp på taket. I trappan till biljetthallen har jag sett många ramla och slå sig illa, ofta pensionärer som bara störtat. Efter mycket om och men fixade de en ledstång i mitten. Men det är inte det som är problemet, det är trappstegen som är för höga.”
<b>Per Jönsson, Upplandsgatan</b> ”Jag är så irriterad på hela stationen. Man borde kunna sätta upp något som lutar så att det inte går att hoppa upp på taket. I trappan till biljetthallen har jag sett många ramla och slå sig illa, ofta pensionärer som bara störtat. Efter mycket om och men fixade de en ledstång i mitten. Men det är inte det som är problemet, det är trappstegen som är för höga.”
&lt;b&gt;Karin Fahlgren, Bromma&lt;/b&gt;  ”Jag tycker att huset är väldigt snyggt. Men man borde kunna få sitta i trappan nu när det är varmt. Har den verkligen varit stängd hela tiden? Det visste jag inte. Men de borde nog ha tänkt på säkerheten redan från början, tycker jag.”
<b>Karin Fahlgren, Bromma</b> ”Jag tycker att huset är väldigt snyggt. Men man borde kunna få sitta i trappan nu när det är varmt. Har den verkligen varit stängd hela tiden? Det visste jag inte. Men de borde nog ha tänkt på säkerheten redan från början, tycker jag.”
&lt;b&gt;Magdalena Krisiak,  Bandhagen&lt;/b&gt;  ”Jag läser till personalvetare och då studerar vi även organisationer. Antagligen har det tagit lång tid att ta fram och då tar det också tid när det uppstår problem. Och då lägger man det åt sidan. Kanske är man inte van vid att vara flexibel och föränderlig. Motsatsen är unga entreprenörsföretag som å andra sidan kan bli lite kaotiska. I en organisation som SL vill man nog hålla ordning och då kan det dra ut på tiden i stället.”
<b>Magdalena Krisiak,  Bandhagen</b> ”Jag läser till personalvetare och då studerar vi även organisationer. Antagligen har det tagit lång tid att ta fram och då tar det också tid när det uppstår problem. Och då lägger man det åt sidan. Kanske är man inte van vid att vara flexibel och föränderlig. Motsatsen är unga entreprenörsföretag som å andra sidan kan bli lite kaotiska. I en organisation som SL vill man nog hålla ordning och då kan det dra ut på tiden i stället.”
Soltrappan vid nybyggda stationsbyggnaden Odenplan står stängd och avspärrad sedan i höstas.

Mitt i Vasastan gick ut på stan och frågade folk vad de tycker om den fortfarande inte har öppnat.
ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vasastan direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.