ANNONS

Fängelse för Salem- och Botkyrkabor

Polisstation
Mannen från Salem är tidigare dömd för ringa narkotikabrott.
En man från Salem och en man från Norsborgs greps på en parkering i Östersund i början av december förra året. När polisen kontrollerade bilen hittade man en stor mängd narkotika och nu döms männen till fyra respektive fyra och ett halvt års fängelse.
ANNONS

I början av december i fjol greps de båda männen efter att polisen stoppat deras bil på en parkering i Östersund.

Männen var till att börja med misstänka för drograttfylleri. Men efter en husrannsakan i bilen hittade polisen nästan nio kilo cannabisharts och drygt 3 kilo amfetamin. De båda männen anhölls. De dömdes i tingsrätten men mannen från Salem överklagade domen. Hovrätten fastställde tingsrättens dom till 4, 5 års fängelse för mannen från Salem och 4 års fängelse för mannen från Norsborg.

– Det var en väldigt stor mängd narkotika och vi har kommit fram till att männen inte har tänkt att använda narkotikan själva. För mannen från Norsborg har domen redan vunnit laga kraft. Mannen från Salem överklagade tingsrättens dom. Han har fram till 13 juni att överklaga hovrättens dom, tills dess sitter han häktad, säger åklagaren Frida Molander, vid Östersunds tingsrätt.

 

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Botkyrka Salem direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.