ANNONS

Fattigaste veckan på hela året – så får du helgen att gå

Fattigaste veckan på året börjar nu.
Fattigaste veckan på året börjar nu.
Skralt i kassan efter storhelgerna? Det är ett tag kvar till löning och om du inte är en hejare på att sälja av sånt där som ändå står och skräpar, kan det vara bra att dra ned på utgifterna för att slippa vatten-och-bröd-dieten. Här är tipsen på gratisaktiviteterna som piggar upp.
ANNONS

Öppen Fredag: För alla mellan 16-20 år som vill testa någon ny idrott. Perfekt också för föräldrar som behöver ett roligt alternativ till dyrare önskemål från tonåringen. Under Öppen fredag kan ungdomar testa allt som finns att tillgå i Racketcenters lokaler, helt gratis. Ingen föranmälan krävs.

Discogolf: Eller frisbeegolf som det också heter. Som att golfa fast med en frisbee i handen istället för en klubba. Du får luft, kanske lite puls och en naturupplevelse samtidigt. Helt gratis.

Hälsans dag: Varför inte ta ett helhetsgrepp om hälsan så här i början på året? På lördag kan du i Näsbypark mäta blodtrycket, få information om diabetes, spela minigolf, gå på en föreläsning om hälsomyter och äta hälsotallrik. Det mesta gratis, men maten får du betala för.

Vandring: Du måste inte åka upp i fjällen för att få ut något av en vandring. Det finns fina leder på hemmaplan, perfekt för en heldag med matsäck. Är du riktigt kaxig kan du ta med tält och få en natt i friska luften.

ANNONS