ANNONS

Festa och träna – samtidigt

Varför skilja på träning och fest när man kan göra båda samtidigt?

På lördag kan du testa den nya trenden i Münchenbryggeriet.

– Vi räknar med fullt hus, säger Josef Fallesen, en av arrangörerna.
ANNONS

I USA har träningsfester, eller party workouts, funnits i flera år och blivit en het trend. Att träna med andra och ha kul utan alkohol lockar allt fler.

Och nu drar festen vidare till Stockholm. Den 3 oktober blir det premiär i ett av Münchenbryggeriets största utrymmen där runt 600 personer får plats.

Då ska alla få tillräckligt med utrymme för att göra armhävningar och andra svettdrypande övningar. Fram till midnatt håller bland annat två erkända träningsprofiler i två intensiva pass.

– Sedan kan man släcka törsten med proteindrinkar och energi­shots i stället för alkohol. Tanken är att man ska bygga upp sin kropp i stället för att bryta ner den. Vi vill sprida energi och glädje med nyttiga drinkar, konfetti och annat roligt, säger Josef Fallesen.

Tillsammans med Madeleine Arndt och Michaela Arnd står han bakom arrangemanget. Alla tre tränar själva flitigt och Michaela Arndt är dessutom personlig tränare åt andra. På bara några månader har de lyckats få till den första träningsfesten i Stockholm som ser ut att bli en succé.

– Ja, det ser väldigt bra ut. Från det att vi började prata om det här på försommaren så är vi nu nästan framme vid målet. Vi räknar med fullt hus, säger Josef Fallesen.

Trion räknar med att det blir en serie av träningsfester, de ska hållas den första lördagen varje månad. Bakom står deras företag.

– Vi har inte sponsorer, men olika företag står för olika delar under kvällen, säger Madeleine Arndt.

Träningsfesten är också trions bidrag till Fryshusets tävling Sveriges Ungdomsentreprenör. Den är för personer mellan 16 och 26 år och sista dagen att tävla är den 25 oktober. Den som vinner får hjälp att utveckla sin idé, sitt projekt eller företag, enligt Fryshusets hemsida.

ANNONS

Arrangörerna Michaela Arndt, Madeleine Arndt och Josef Fallesen räknar med en träningsfest varje månad.

Fakta

Kom i dina träningskläder

Minimiåldern är 18 år och festen pågår klockan 20–24.

Biljetterna kostar knappt 300 kronor. Då ingår två träningspass, en påse med saker som har med träning att göra, välkomstdrink, garderobsavgift och presentkort.

Det blir även mingel och klubbkväll med dj.

Kom gärna i träningskläder.

Källa: Workout parties i Sverige AB

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Södermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.