ANNONS

Här finns julfiranden för den som är ensam

Det finns flera olika platser att fira på för den som känner sig ensam i jul.
Det finns flera olika platser att fira på för den som känner sig ensam i jul.
Julbad i simhallen och gratis julbord på Hundra74an. Det finns flera olika platser att fira på för den som känner sig ensam i jul.
ANNONS

På julafton kommer Aktivitetshuset Hundra74an, på Rissne torg, i samarbete med Föreningen Rissneambassadörerna och Toyota Finance Bank, ha öppet och bjuda på julbord mellan klockan 15-21. Hit är alla barn och unga välkomna. Julbordet är gratis och under kvällen ordnas det även lekar och delas ut julklappar.

Sundbyberg simhall kommer traditionsenligt att hålla öppet för hemlösa på julafton mellan klockan 9-12. Här kan man även få fötterna omskötta och håret klippt av volontärarbetande frisörer och fotvårdare. Det bjuds även på fika och delas ut kläder och hygienartiklar.

Verdandi på Bergshöjden 36, ordnar också julbord klockan 17-19 den 21 december plus klockan 12-16 på julafton. Julbordet är öppet för alla och presenter utlovas till barnen.

Även Sundbybergs kyrka på Prästgårdsgatan 13, ordnar julbord och musik klockan 11 på julafton. Innan dess, vid klockan 9, kan de komma som vill lyssna till berättelsen om den första julen och sjunga några av julens psalmer. Vid klockan 17 hålls julbön och vid klockan 23 är det julnattsmässa med solisten Karin Frölén.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.