Flera inbrott och en smitningsolycka i Nacka

polis
Två inbrott har skett under påsken i Nacka.
Det började med en misshandel under skärtorsdagen och slutade med ett inbrott mot ett företag under tisdagsmorgonen. Polisen i Nacka har haft att en hel del att stå i under påskhelgen.

Påsken började med en misshandel i Fisksätra centrum under torsdagseftermiddagen. Två män var inblandade och har enligt uppgifter till polisen delat ut flera slag mot varandra.

– Den ena personen ska ha känt den andra i alla fall. Det är upprättat en anmälan om ringa misshandel, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid polisen.

Inbrott i en guldsmedsbutik

Polisen fick in ett larm klockan halv elva på påskaftons förmiddag om ett inbrott i en guldsmedsbutik i Fisksätra. Glasmontrar och dörren till butiken var krossad. Det är ännu osäkert om någonting har blivit stulet från butiken.

– Teknikerna har varit på plats i butiken och penslat. Men i nuläget finns det ingen misstänkt för inbrottet, säger Mats Eriksson.

Smittningsolycka

På Skurubron i Nacka skedde en bilolycka under påskdagskvällen. En förare körde på en annan bilist – och smet därefter från olycksplatsen. Polisen har ett vittne till påkörningen och signalement på bilen, men än så länge ingen misstänkt.

Grov stöld i Sickla

Under tisdagsmorgonen fick polisen in ett larm om en grov stöld mot ett företag i Sickla. Tjuvarna fick med sig okänt gods. Det har hållits förhör med de som äger företaget.

– Det är upprättat en anmälan om grov stöld. Det framgår inte vad det är som är stulet eller vad det är för typ av företag i anmälan, säger Mats Eriksson.