ANNONS

Lokala företag bjuder in till höstfest på Kungsholmens gator

Kungsholmens lokala företag bjuder in till höstfest
Lokalt, lokalt och ännu mer lokalt när Kungsholmens företag bjuder in till höstmys.
Nicolas Cappiello, pizzachef.
Meno Male bjuder på Kungsholmenpizza med råvaror från lokala butiker.
Bubbel
Mingla och mys i Kungsholmens lokala inredningsbutik.
Kvällsöppet, nypremiär och exklusiva erbjudanden. Det utlovas när lokalföretagen på Kungsholmen bjuder in till höstfest den 26 september.
ANNONS

De lokala företagen på Kungsholmen vill behålla den personliga och hemtrevliga prägeln i stadsdelen. Därför bjuder ett 30-tal lokala företag in till en höstfest.

– Det blir ett tillfälle att upptäcka de olika aktörerna, stötta lokal handel och skåla med en granne eller två, säger Malin Nordström, ordförande för Östra Kungsholmens företagarförening KungsÖ.

Exklusiva erbjudanden och kvällsöppet

Den lokala höstfesten kommer hållas torsdagen den 26 september. Flera av de lokala företagen utlovar då exklusiva erbjudanden och kvällsöppet.

Förutom speciella erbjudanden butikerna kommer även underklädes- och lingeriedesignern Katarina Nyman ha nypremiär efter en stor renovering i sin affär på Hantverkargatan, pizzerian Meno Male kommer servera sin lokala pizza med råvaror från butiker i området och inredningsbutiken Welcome Home har kvällsöppet med ”mingel och höstmys”.

Här är Kungsholmens mest lokala pizza

Höstfesten kommer hållas i kvarteren runt Kungsholmstorg, Hantverkargatan, Scheelegatan, Bergsgatan och Norr Mälarstrand.