ANNONS

Kaotiskt i tågtrafiken

Skylt med tågtider på Karlbergs station.
Efter bombhot mot tåg i Södertälje och Göteborg på torsdagseftermiddagen är det fortfarande stora problem i tågtrafiken.
ANNONS

Vid 13-tiden mottogs två bombhot mot tåg – ett vid Göteborgs centralstation och ett vid Södertälje syd. Tågen spärrades av och alla resenärer fick utrymmas.

Vid 17-tiden på eftermiddagen meddelade Göteborgspolisen att avspärrningarna hävts och att inget farligt föremål hittats ombord. Även i Södertälje har avspärrningarna hävts. Inga personer är i nuläget misstänkta för hoten.

Tågtrafiken omkring Stockholm har blivit försenad och i vissa fall inställd på grund av hoten, och förseningarna dröjer sig kvar. En olycka utanför Stockholms södra skapade ytterligare förseningar och inställda tåg.

SL meddelar att kraftiga förseningar och oregelbunden trafik förekommer på alla sträckor. SJ rekommenderar de som kan att inte resa idag.

Många resenärer har fastnat i väntan på sina avgångar på flera håll i södra Sverige rapporterar flera medier. Flera pendeltåg är stillastående i södergående riktning.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.