ANNONS

Från Spånga till programledarjobb i London

Filip Gisslén, 22 år, är en av de nya programledarna för The Club. Varje vardag fram till jul syns han i rutan tillsammans med Pauline Pettersen från Norge och Julie Bjerre från Danmark.
ANNONS

Filip Gisslén från Spånga har fått sitt livs första programledarjobb. I två månader har han jobbat med att spela in avsnitten till ett ungdomsprogram som sänds i varje eftermiddag i kabelkanalen Disney Channel. 35 avsnitt spelades in under totalt sju inspelningsdagar i en studio i London.

– Man är trött efteråt – men inte där och då när man spelar in. Då har man så kul, säger han.

The Club, som programmet heter, går ut på att visa sketcher och leka. Programledarna utsätter också varandra för olika utmaningar.

Att Filip Gisslén började jobba med film och teve var en ren slump. Efter studenten vid Blackebergs gymnasium för tre år sedan har han rest, spelat in kortfilmer och reklam och gått en teaterskola i London. Att han fick programledarjobbet var ”perfekt timing”.

– Jag var just klar med min skola när jag såg att de sökte folk, säger han.

Nu när inspelningen är över funderar Filip Gisslén på att flytta hem till föräldrarna i Sundby igen. Men allra mest hoppas han på att det blir en andra säsong av ”The Club”.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.