ANNONS

Frida tipsar hur du ska bedra din flickvän

Så kommer du undan med otrohet.

Älvsjöbon Frida Lee Tinglöfs tipsbok om det kontroversiella ämnet har väckt stora rubriker – redan innan boken kommit ut.
ANNONS

– Jag har fått oerhört mycket respons, både beröm och hatmejl. Folk blir upprörda över otrohet. Det väcker onekligen känslor, säger Frida Lee Tinglöf.

Så även hos författaren själv. Hon hävdar dock att syftet med boken, med 69 tips om hur man bedrar sin tjej – utan att hon märker det, inte är att uppmana folk att vara otrogna.

– Det här är en humorbok. Ett roligt sätt att skriva om otrohet på. Jag driver med killar som är oerhört klantiga i sin otrohet.

Idén till boken föddes för två år sedan när 21-åriga Frida Lee Tinglöf häpnades över hur just klantiga hennes killkompisar skötte sina otrohetsaffärer.

– Folk lämnar fler spår efter sig än vad de tror. De är inte särskilt diskreta. De berättar för vänner och räknar med att det ska hålla tyst för all framtid. De lämnar också spår efter sig i mobiltelefonerna och på sociala medier, säger Frida Lee Tinglöf.

I 69 punkter beskriver hon dessa spår som hon har rotat fram ur sina vänners och sina egna erfarenheter.

– Jag har erfarenhet från båda håll. Både som bedragen och som otrogen, säger hon.

Men med sin egen otrohet säger hon sig vara färdig – trots att hon som författare till ”otrohetsboken” nu vet alla knep.

– Jag har en pojkvän – men han vet var han har mig. Han behöver inte oroa sig.

ANNONS

Till vardags arbetar Frida i en skobutik, men redan i mars kommer hennes nästa bok ut. Då om dejtingtips – för handfallna män.

– Det vore kul att kunna försörja sig på att bara skriva ”roliga böcker”, säger Frida Lee Tinglöf om sitt nya kall.

Fakta

Ska ge dejtingtips

Namn: Frida Lee Tinglöf.

Ålder: 21 år.

Bor: Älvsjö.

Aktuell: Med debutboken ”Otrohetsboken” på Frank förlag. I mars kommer uppföljaren ”102 dejtingtips – för mannen som behöver ta sig i kragen”.