Fullspäckat jullovsschema i Nacka

Skridskoåkning är en av alla aktiviteter som ordnas i Nacka under jullovet.
Skridskoåkning, en av alla aktiviteter som ordnas i Nacka under jullovet. Foto: Genrebild.
Gör egen musikvideo, bada billigt, spela biljard eller åk skridskor. Här kommer Mitt i:s ultimata jullovsguid för alla lediga barn!

Jullovet är till för att ha roligt och i Nacka finns massor av aktiviteter. Vad sägs om att göra egen musikvideo, vara med på biljardturnering eller åka skridskor?

I Älta musikstudio och fritidsgård kan du skriva, spela in en raplåt och göra en egen muskikvideo i dagarna fyra. Alla mellan 13 och 18 är välkomna. Aktiviteten är gratis men kräver föranmälan till fritidsgården.

Bada för en tia

Nacka kommun har extra öppet i ishallarna och det kostar bara 10 kronor att bada i Nacka simhall och Näckenbadet.

Under jullovet kostar ett dopp i Näckenbadet 10 kronor för barn och unga.

På Dieselverkstaden kan den som vill testa sina kunskaper om julen. Tipspromenaden i biblioteket hänger uppe hela lovet mellan 22 december och 7 januari. 

Dansa Afro beat i Fiskis

På Fisksätra aktivitetscentrum finns klasserna för de danssugna. Alla mellan 10 och 17 kan gå på drop in Afro beat Dance- klasser under jullovet, med den professionella dansaren Ray. 

2:ans fritidsgård vid Nacka Forum startar biljardturnering den sista dagen på jullovsöppet. Alla som vill kan vara med och vinnaren får ett stort pris och får sitt namn uppsatt på gården.

Läs om aktiviteterna och hitta fler på Nacka kommuns hemsida.