ANNONS

Ny fusionrestaurang öppnar i Hammarby Sjöstad

Fandado Biz Apartments Hotel
I april öppnar får Hammarby Sjöstad en ny fusionkrog som öppnar på hotellet Biz Aparment.
Fandado är namnet på den nya krogen som flyttar in på hotellet Biz Apartment Hammarby Sjöstad. Restaurangens fokus: rätter från hela världen och social dining.
ANNONS

Enligt White Guide är tanken att Fandado, som på det påhittade världsspråket esperanto betyder ”fusion”, ska vara ett ställe för alla.

– Vi har valt namnet Fandado för att vi vill inte vara bundna till någon speciell etnicitet eller matkultur och då Esperanto tänktes bli ett världsspråk som alla kunde relatera till och förstå så tyckte vi att det passade bra in på oss och vad restaurangen kommer spegla, berättar general manager Anette Åsell som tidigare arbetat bland annat på Lilla Ego och Fotografiska för White Guide.

Öppnar i april

Sju dagar i veckan kommer restaurangen inne på hotellet Biz Apartment Hammarby Sjöstad att servera frukost, lunch och middag, och bjuda på rätter från hela världen, inspirerade av olika kulturer och smaker.

Fokus kommer att ligga på social dining med mindre rätter som serveras för att delas på. Hit kommer sällskap för att umgås och äta tillsammans på ett avslappnat sätt, enligt Anette Åsell.

Restaurangen som slår upp dörrarna i april, i samband med att lägenhetshotellet öppnar på Heliosgången 20, kommer att ha plats för 120 personer på ett entréplan och en balkong.

ANNONS