ANNONS

Fyra bilar brann i natt

Flera bilbränder har drabbat Vällingbyborna. Bilden är dock tagen från ett annat tillfälle.
Flera bilbränder har drabbat Vällingbyborna. Bilden är dock tagen från ett annat tillfälle.
Fyra bilar blev förstörda vid bränder under natten till fredagen i Grimsta. Polisen misstänker att bränderna är anlagda.
ANNONS

Det var vid fyratiden natten till idag, fredag, som polis och brandkår larmades till Grimstagatan. Där brann tre bilar som brandmännen släckte.

Under släckningsarbetet fick de larm om ytterligare en bilbrand i närheten av Grimstaskolan. Alla bränder släcktes utan att någon kom till skada.

– Vi ser ingen naturlig förklaring till de här bränderna. De utreds som skadegörelse genom brand, säger Sven-Erik Olsson på polisens mediecenter.

Det har varit ovanligt många bilbränder i Vällingby med omnejd under den senaste tiden. Under natten till måndagen brann en bil på Natt och Dags gränd.

Under natten till den 27 december brann inte mindre än sju bilar på Jämtlandsgatan och intilliggande gator. Från den natten har polisen fått in vittnesuppgifter om en man mellan 20 och 30 år gammal som syntes gå mot de brinnande bilarna. Han uppges vara mellan 170 och 180 centimeter lång med normal kroppsbyggnad. Han bar svarta byxor och en svart luvtröja.

Polisen vill gärna få in tips från personer som kan ha sett eller hört något kring bränderna.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Västerort - Hässelby Vällingby Spånga direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.