ANNONS

”Dom gör allt för varandra”

Annika, Josefin och Håkan Redig har gjort upp en plan för alla hjärtans dag.
Annika, Josefin och Håkan Redig har gjort upp en plan för alla hjärtans dag.
De har delat nästan allt i ungefär två decennium - hem, familj, jobb och framförallt kärlek. Och nyckeln till att lyckas med det påstår de är att ha roligt, både med varandra och på eget håll.
ANNONS

På Vivo i Solna Centrum för 23 år sedan så hettade det till mellan Annika och Håkan Redig. Och idag är de fortfarande trogna både varandra och branschen. Nu för tiden driver de butiken Mat Öppet i Bro.

Annika och Håkan Redig delar i stort sätt allt. Hem, arbete, jobb och barn. Men på årets alla hjärtans dag är det dottern Josefin som får diktera villkoren.

– Vi har blivit ombedda att lämna huset, för vår hon ska tydligen göra något speciellt hemma idag. Så vi stannar väl och äter något efter jobbet.

Finns det några knep för att behålla kärleken? Förutom att dela saker och vara nära varandra, som ni är? 

– Det är det som är knepet. Nä men vi har kul med varandra men vi kan verkligen ha kul själva också, det är viktigt, förklarar Håkan.

Samtidigt som Annika resonerar kring att man ska inte bara kan prioritera barnen utan att det faktiskt är viktigt att ge varandra tid också så kommer deras dotter Josefin in i butiken.

– Oj här kommer det lilla skrället, det här är vårt kärleksbarn, säger hon och kramar om sin dotter.

Ikväll ska alltså Josefin få vara ifred hemma och fira alla hjärtans dag. Med vem förtäljer inte den här historien. Men hon konstaterar iallafall att hon har, i sina föräldrar, ett gott exempel att försöka leva upp till.

– Dom gör allt för varandra och ställer alltid upp för varandra, berättar Josefin.

ANNONS

I maj firar paret Redig 20-årig bröllopsdag samtidigt som de varit kollegor i 22 år och ett par i 23 år. Dottern Josefin vill gärna lägga till en siffra.

– Och jag har funnits i 19 år.

 

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands-Bro direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.