ANNONS

Det här kan du göra på påsklovet i Bromma

Söderhallarnas experter tipsar om påskmat.
Påskpyssla på biblioteket i Blackeberg, frossa i mat på ett slott eller lär dig dj:a i Alvik.
Här kommer några tips på vad Bromma har att erbjuda under lovet.
ANNONS

Våren är här (nästan), och dessutom är det påsklov för barnen och snart vankas långhelg för vuxna. Här kommer några påsktips som anordnas runt om i Bromma, veckan till ära.

Den som vill påskpyssla tillsammans med andra kan göra det i Blackeberg eller vid Björklunds hage. Från klockan 14 på onsdag ordnas det nämligen med just detta på biblioteket i Blackeberg, och den som hellre besöker djur och natur kan i stället åka till de senare alternativet på tisdag eller torsdag från 18.

Den leksugne kan också vända sig till Björklunds hage, där det på tisdag och torsdag ordnas med lekar under dagen, innan det hela övergår i påskpyssel.

Den musikintresserade kan vända öronen mot Alvik. Där ordnar Bromma stadsdelsförvaltning drop in vid Musikhuset på Tranebergsvägen. Den som vill kan lära sig skriva låtar, bli bättre på det där med studioinspelning eller delta vid en dj-workshop. Öppet tisdag och torsdag kl 14-21 samt onsdag 14-17.

Den som bara vill hänga kan göra det på ungdomsgården Café U i Blackeberg, som håller öppet måndag – torsdag från 14 till 21:30. Ungdomsgården ordnar dessutom utflykter, för den som känner för att vidga vyerna utanför Brommas gränser. Bland annat till badhuset Kokpunkten i Västerås (onsdag).

Den som vill unna sig kan åka med familj och- eller vänner till Ulfsunda slott, där det under påskhelgen ordnas med öl- och vinprovning, brunch och påskmiddag.

Glad påsk!

 

ANNONS