ANNONS

Polisen ska granska filmerna efter misshandeln

polis
Polisen har ryckt ut på två fall av misshandel de senaste dagarna.
Polisen utreder två fall av misshandel som inträffat den senaste veckan.
En misshandel på tunnelbaneperrongen i Alby rubriceras som grov och här hoppas på polisen på övervakningsfilmerna.
ANNONS

Natten mot lördagen blev tre personer attackerade på perrongen vid tunnelbanan i Alby. Enligt polisanmälan ska två män ha gett sig på tre personer. Fler personer befann sig på perrongen när brottet begicks och kunde hjälpa till att ta hand om de skadade personerna. Larmet om misshandeln kom klockan 02.50 och de misstänkta försvann sedan från platsen. Polisen rubricerade misshandeln initialt som grov.

– Det finns ingen gripen i nuläget, men det finns film som utredarna kommer att gå igenom, sade Per Fahlström som är presstalesperson på Stockholmspolisen på onsdagseftermiddagen.

Flera personer i slagsmål

På måndagen fick polisen rycka ut efter larm om ett slagsmål i Tumba där flera personer ska ha deltagit. När polisen kom till platsen var det dock inte längre något slagsmål. Ingen på platsen ville medverka till någon utredning, men polisen skrev en anmälan om misshandel.

Polisbil vandaliserad

Tidigt natten mot tisdagen blev en polisbil vandaliserad i Hallunda. Polisen hade parkerat och lämnat bilen när någon eller några krossade två rutor på polisbilen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Botkyrka Salem direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.