ANNONS

Ingen gripen efter dödsskjutning på pizzeria

I går kväll avled en man efter att ha blivit skjuten till döds på en pizzeria i Rinkeby. Ännu har ingen gripits för dådet.
ANNONS

Polisen hade på tisdagsmorgonen ännu inte fått tag i de 2-3 män som misstänks för dödskjutningen i Rinkeby.

– Nej, det är ingen gripen så vitt jag vet. Det har vi inte hört, säger Mikael Pettersson, befäl på polisens regionledningscentral.

Efter skjutningen hade polisen personal på plats i Rinkeby, men natten beskrivs som lugn. Poliser – 16 stycken enligt tidningen Dagens Nyheter – var även på plats vid Karolinska universitetssjukhus i Solna dit den skjutne mannen fördes.

– Något bråk var det aldrig, men det kom lite anhöriga. Man vet aldrig när det varit skjutningar. Det kan komma både andra anhängare och folk från motståndarsidan, säger Mikael Pettersson.

Den skjutne mannen hittades skottskadad vid Rinkeby torg vid 18.30-tiden i går. Vid 21-tiden uppgav polisen att han avlidit.

Enligt vittnesuppgifter som tidningen Aftonbladet hänvisar till ska mannen ha befunnit sig på en pizzeria när en mörkklädd maskerad man klev in och sköt honom i huvudet. Ytterligare 1-2 män ska ha sprungit från pizzerian efter händelsen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Tensta Rinkeby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.