ANNONS

Hallå där Madeleine Hilleard…

15-åriga Madeleine HIlleyard från Vendelsö har slagit till med dunder och brak med sin italienska opera i TV4:s "Talang".
Madeleine Hilleard 15 år är nu i final i Talang på TV4.
...15-åriga operasångerskan från Vendelsö som i fredags gick till final i Talang 2018.
ANNONS

Grattis!

– Tack, vad snällt! Det känns extremt bra, jag har inga ord.

Beskriv sändningen i fredags – var det nervöst?

– Ah, men herregud extremt nervöst. Alla som var med väntade bara på rösterna. Jag blev chockad när vi fick veta hur det hade gått, jag trodde aldrig att jag skulle komma till final.

Bianca Wahlgren grät efter ditt framträdande – hur kändes det?

– Det var ju wow! Jag blev så stolt över mig själv och trodde aldrig skulle få den feeedbacken. Jag har så lite självförtroende och var så rädd för vad juryn och publiken skulle tycka. Men jag blev gråtfärdig backstage när jag insett hur fantastisk feedback jag hade fått.

Vad har du fått för reaktioner sedan dess?

– Det har varit superunderbara kommentarer. Folk ringer och kommer med blommor. Jag lever i en dröm och är inte redo att vakna. Jag är bara så sjukt tacksam. 

ANNONS

Hur ska du förbereda dig inför finalen på fredag?

– Det är bara att ladda om. Nu är det det big, big finaly. Jag tränar som sjuttsingen nu och jag ska göra mitt bästa. Men det stort bara att få vara med där.

Men det är bara seger som gäller nu?

– Såklart, man vill ju vinna. Men jag är blown away bara av att ha kommit dit.

Vad blir det för nummer i finalen?

– Jag tänker inte berätta vilken sång det blir, men jag tror alla känner igen den. Numret är det största jag gjort hittills och sången handlar bara om kärlek. Jag hoppas kunna förmedla den känslan genom tv:n till tittarna.